vrijdag 25 april 2014

Servies en zo

Zeg, hoe ver staat dat servies van jou eigenlijk? vraag van familie en vriendinnen.

Tja, ander bezigheden (lees: broeken en topjes naaien voor mezelf, schoonzus N naaisgewijs uit de hevige brand helpen, pennen- en/of toiletzakjes naaien voor vriendin K, moestuin, feestje maken,...) hebben de fabricatie op de lange baan geschoven.

Ondertussen heb ik ondervonden dat mijn oude oven de nodige 1250° niet haalt.

Ik geef mijn plan B nog niet helemaal op, maar er zit al een plan C in mijn hoofd. Vandaag ben ik opnieuw begonnen. Goed nieuws dus voor mezelf en voor al wie ooit eens uit de bekertjes wil drinken.

Gelukkig kan ik door allerlei omstandigheden in de loop der jaren nogal goed met bepaalde tegenslagen omgaan. Dat is een voordeel van ouder worden, haha.

Ik zeg 'bepaalde tegenslagen', want ik kan me nog mateloos ergeren aan afzakkende kliniekkousen of een ladder in de één dag oude steunkousen. 50 € hebben die dingen gekost, 50 € voor één paar korte steunkousen. Ik heb ze opgezocht op het www en daar kosten ze 56,50 €. Ik mag dus niet klagen. Nu ja, die ladder, daar heb ik het toch heeel moeilijk mee. Dat mag, vind ik. Steunkousen zijn sowieso niet mooi, laat staan prettig en dan mag ik van mezelf een dag zagen en klagen over een extra ongewenst euvel. Daarenboven is mijn linkerbeen dunner dan mijn rechter en moet ik de linker kous regelmatig weer optrekken, ze zakt wat af. Zucht!

Stop!!! Het is weer mooi weer vandaag. Ik ga de laatste tasjes afgeven bij vriendin K, de dochter naar haar doktersafspraak brengen en dan opnieuw hulplijn spelen bij schoonzus N. Morgen trouwt haar zoon en nu is de rits van haar zelf genaaide rits gescheurd!!! Dat is nogal wat erger dan een ladder in afzakkende kousen.

Morgen is het rustdag!!!

Prettig weekend alvast!2 opmerkingen:

Kaycie2112 zei

En nog eens dikkement bedankt! Superlief!

janien zei

Prettig weekend! En hou je taai - met of zonder ladder!