zaterdag 26 mei 2012

Wij zijn goed bezig

Ook al is plan A niet helemaal gelukt, wij zij goed bezig!

Ik heb voor het kikkerinitiatief drie 'boekenhoesjes' gemaakt. (liseuse noemden we dat vroeger in ons beste Nederlands)


De buitenkant is een zelf bedrukte stof met een bloemlezing van favoriete auteurs en titels.


Ook binnenin ademt alles lezen en letters:
Rechts zie je opengevouwen map-met-leeslint.


MAAAAR links ligt de mislukte map. Wat er mis gegaan is, weet ik niet. De printer heeft een vies spoor van zwarte stippen getrokken over de stof. Ik had het eerst niet echt door, ik dacht dat het wel mee zou vallen, maar dat is niet zo. Gelukkig heb ik het toch nog wat kunnen redden.

Dus morgen ga ik weer aan de slag. Ik heb het ontwerp ondertussen een beetje aangepast en dat wil ik nu opnieuw uitproberen.

Wat er in de map moet komen, staat ongeveer vast. Ik werk eraan en hoop jullie morgen (dat zal wel overmorgen worden, we gaan morgen stappen) het uiteindelijke resultaat te tonen.

Ondertussen laat ik jullie genieten van wat huiselijk geluk en warme vriendschap tussen enkele van mijn huisgenoten:


Wat is het toch genieten met zoveel geliefden in je buurt!
5 opmerkingen:

.tonBouton. zei

Oh zo'n leuk idee! Soms zit ik op de trein met boeken waarvan ik mijn medelezers toch liever de cover bespaar (jawel)... Super mooi.
En die hond, is dat een setter?

wapiti zei

Ja, ik wil ook niet altijd dat iedereen van ver ziet waarin ik geïnteresseerd ben. Daarenboven wou ik zoveel mogelijk auteurs en titels in mijn ontwerp krijgen.

De hond is een flatcoated retriever. Lijkt op een golden maar dan met de spitse snuit en de lange gladde haren van een setter. Toffe gast onze Eran!

.tonBouton. zei

Oh, ik ben helemaal Eran fan! Dat hoesje is echt geweldig goed gedaan, ik ben nu wel benieuwd hoe je dat drukt op stof... Je teamies zullen daar heel content mee zijn!

Lies: zei

En of ik daar content mee ben, het viel vandaag in mijn brievenbus!! Een prachtig schriftje en een heerlijke boekentip! Ik ga dit koesteren - zeker weten!

Nele zei

Hé, ik kreeg dit intussen in de brievenbus, bedankt! En je boekentip :o) ... De eerste boeken van Erwin Mortier heb ik gelezen en herlezen en zelfs nog eens herlezen.

Maar 'godenslaap' ... tja, ik geraakte niet ver daarin. Dus dank zij jouw enthousiasme nam ik het boek uit de kast en las al twee avondjes enkele bladzijden. Een tweede kans!

P.S. mijn tips zijn vrijdag op de bus gedaan - dus hopelijk maandag in jouw bus. :o)