dinsdag 22 mei 2012

Kikker staat stil


Zoals ik gisteren al zei: het idee zat in mijn hoofd en het moest alleen nog wat rijpen. Dat gebeurde. Het verscheen ook op mijn computerscherm


Ik heb al een bibliotheek bijeen gelezen en ik weet nog altijd niet welk boek ik ga aanraden. Voor de 'verpakking' bracht ik alvast een aantal auteurs - met - boekentitel bijeen om op een stofje af te drukken. Dat moet gaan dienen voor de uitwerking van het Plan.
Voor één voorwerp heb ik drie afdrukken nodig.
Dit is het resultaat:

Maar na twee afdrukken vond de printer het welletjes, hij wou niet meer meewerken en dus sta ik samen met kikker stil. Morgen kan ik het probleem waarschijnlijk oplossen en anders moet er een plan B komen.

Nog even een detail:

De kleuren zijn niet waarheidsgetrouw, maar het is avond en in de verte komen dikke donkere wolken aanzetten.
Nu nog textielkrijtjes voor de rest van het Plan. Hopelijk lukt dat vlotter! Dan kan het eerste pakketje op de post en kunnen jullie het resultaat zien. Ik ga er zeker weer van dromen!!!

Oh ja, dat drukken heb ik ooit eens bij Mme Zsazsa gezien: papier met zo'n waslaagje op je stof strijken en aan je printer geven. Gaat vanzelf! (als de printer het ziet zitten)

3 opmerkingen:

*Sam zei

Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Gisteren begon ik mijn plan te concretiseren, morgen werk ik eraan verder. Opeens begon ik te twijfelen en morgen zal blijken of ik (ook) moet overschakelen op plan B...

Spannend hé!

wapiti zei

Ja, als je iets origineels wilt maken, is het altijd wel spannend. Ik hoop dat mijn plan lukt. Dan kan ik dat ook voor andere dingen gebruiken.

Villa Speelmama zei

Wauw zeg!!! Kei mooi gedaan!!
Ik heb mijn brieven vorige week op de bus gedaan en daar zaten ook een paar van jouw mooie tips tussen. Ik noteer de boeken die ik nog niet gelezen heb en denk dat ik eens een bezoekje aan de bib ga brengen ;-)
Toffe blog trouwens!