vrijdag 7 december 2012

In de stille (voor)kempen...

...sneeuwde het vannacht ook. Ik ben zelfs even opgestaan om te gaan kijken of de weergoden hun belofte aan Frank wel gehouden hadden.

Raar, nog altijd ben ik blij als een kind als er sneeuw ligt. Ondanks de gladde wegen, ondanks de druppels van smeltende vlokken recht in je nek, ondanks de koude voeten... blijf ik het een prachtige tijd vinden.


 
 
 
 
Wat zijn wij toch verwend met dit uitzicht!
 
Binnen brandt het houtvuur, buiten wordt kleurloze, witte bos helemaal stil.


6 opmerkingen:

Mimi zei

hoe gezellig zeg!!!
liefs, mimi xxx

lies de graef zei

Wat een uitzicht en wat woon jij idyllisch precies uit een boekje en het gaat nog sneeuwen witte kerst laat ons hopen

lies de graef zei

Jiji hebt een tijdje geleden een vest gemaakt diet rendieren voor je dochter maar hoe maak je daar knopen knoopsgaten en vorm in kan jij raad geven bn mn kleerkast aan ht aanvullen alles wat te groot was hfr een zwangere vriendin is toch geld uitgespaard en hb wel zwangerschapsrokje gemaakt en voor haar dochtertje een rokje in nicky velours lekker warm

wapiti zei

Knoopsgaten gewoon zoals bij andere stoffen. Het gaat wel wat trager. Ik zou het eerst op een proeflapje proberen. De vorm komt door het patroon. Succes!

lirs de graef zei

Dank je christel ik vond dat zo een mooie vrst maar vindt de stof niemeer ik ga is bij modecoupon een kijkje nemen en je mag brst fier zijn op je blog hij leest eerlijk en oprecht je staat bij de fav bn altijd nieuwsgierig en blij dat er post dank je wel

lies de graef zei

Sorry voor de schrijffouten ligt aan gsm en dikke vingers;-)